FAQ

Miért pont Zazie?
Zazie a mi képzeletünkben egy vagány nő, aki kíváncsi és nyitott a világra, aki szeret kérdezni, gondolkozni, önálló véleményt formálni. Aki vidám, bohó, kedves, de komoly is tud lenni, ha kell. Zazieról csupa pozitív asszociációnk merül fel: Raymond Queneau energiától kirobbanó főhőse, Zazie a metrón, Emil Rulez vágyának tárgya, Zazie az ágyban, vagy épp napjaink kedvenc francia énekesnője, ZAZ.
Milyen típusú könyveket adtok ki?
Elsősorban a képzeletünkben élő Zaziehoz hasonló intelligens nőknek szóló könyveket tervezünk, de hisszük, hogy a közelükben élő férfiak majd titokban vagy kevésbé titokban elcsenik tőlük a könyveket. Gyereknevelés, párkapcsolat, életmód, lakberendezés, design, gasztronómia, szépség, egészség, karrier - csupa olyasmi, ami minket is érdekel.
Hány könyvet adtok ki évente?
Eleinte évi 3-4 könyvvel tervezünk, éppen azért, hogy mindegyikre legyen elég időnk, szeretetünk, energiánk, kedvünk és lelkesedésünk. Biztos lehetsz benne, hogy ha tőlünk veszel könyvet, olyasmit vásárolsz, amit nagyon sok ember nagyon komoly munkával állított össze.
Hol kaphatóak a könyveitek?
Könyveinket megrendelheted online shopunkból, illetve megtalálhatod szinte minden könyvesboltban, gyakran bevásárlóközpontokban is.
Fogadtok-e kéziratokat?
Természetesen kíváncsiak vagyunk olyan kéziratokra, amelyek a tematikánkba és stílusunkba illeszkednek. Mivel kis kiadó vagyunk és mindent magunk csinálunk, a kéziratok átnézése több hetet vehet igénybe, ezért mindenkitől türelmet kérünk, aki kéziratot küld nekünk.

kosár